Tip produs
Tara
 
Destinatia
Locatia
Data plecare
Sejur
Plecare din  
Pret maxim (€)  
Hotel


+40 264 504 080
Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sambata: 10:00 - 13:00, Duminica : INCHIS
  • EGIPT
    La data de  22 nov. 2015
    319 EUR
  
Kartago Tours
Specialistul vacantelor reusite!

Kartago Tours, una dintre cele mai renumite si apreciate agentii touroperatoare din România, a luat nastere în anul 1997. Membra a grupului Exim Tours-Kartago Tours (vezi harta) din sud-estul Europei, aceasta continua traditia întregului grup, prin oferirea de servicii turistice de înalta calitate si orientarea catre client.

Aceste calitati ne-au ajutat sa atingem si sa pastram una dintre cele mai puternice pozitii în activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice pe piata turistica din România. Portofoliul diversificat de-a lungul anilor include nu doar destinatiile deja consacrate - Tunisia si Egipt - ci si destinatii exotice - Cuba, Venezuela, Brazilia, Republica Dominicana, Cap Verde, El Salvador, Dubai, Iordania, sau destinatii din bazinul mediteranean, precum Turcia ( Antalya, Bodrum), Mallorca, Cipru , Insulele grecesti- Creta, Corfu, Kos, Rodos, Zakynthos.


Interesul crescut al turistului român pentru sejururi moderne, operate cu avion, determina agentia Kartago sa introduca în anul 2000, dupa lungi negocieri cu companiile aeriene si autoritatiile locale, primul zbor charter catre o destinatie externa, respectiv Tunisia. Pe aceeasi linie inovatoare, Kartago Tours initiaza din Transilvania, respectiv Cluj Napoca, operarea unor zboruri charter cu companii straine, pe destinatiile Tunisia, Egipt.


Momentan, operam zboruri charter saptamânale din Cluj Napoca, Bucuresti si Timisoara, cu oferte convenabile pentru toate categoriile de vârsta si de venit. Anual,se pregateste planul de operare în care agentia îsi propune introducerea de noi curse charter si din alte orase decât cele sus mentionate , însa, din pacate, lipsa dotarilor adecvate pe aeroporturile interne nu permite extinderea acestor plecari.

De-a lungul timpului, printr-un efort sustinut, ne-am dezvoltat si am diversificat destinatiile pe care le oferim turistiilor nostri, tinând cont de preferintele acestora si impresiile placute pe care ni le-au împartasit la reîntoarcerea în tara. Astfel, am ajuns ca de la o destinatie oferita,sa crestem treptat numarul acestora, atât cantitativ,cât mai ales calitativ.

Printr-un colectiv dedicat si prietenos, Kartago Tours vine în întâmpinarea turistiilor, cu informatii pertinente si corecte în privinta destinatiilor si a serviciilor oferite. Anual, agentia tipareste cataloage de prezentare a destinatiilor, corespunzatoare sezonului de vara si de iarna, în care se prezinta specificul fiecarei destinatii, se descriu hotelurile si serviciile prestate, preturile aferente si sistemul de reduceri. Acestea sunt distribuite la nivel national, atât turistilor, cât si agentiilor partenere.

Pozitia importanta pe care agentia o detine pe piata din România se datoreaza partenerilor externi si interni cu care coopereaza, si a relatiilor de profesionalism si corectitudine care s-au stabilit de-a lungul anilor. Pe lânga agentiile proprii Kartago,din Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, gasim un sprijin permanent în agentiile partenere, revânzatoare ale pachetelor Kartago, care ne sustin si ne ofera un feedback de calitate.

Anul 2008 este anul schimbarilor pe plan strategic la Kartago Tours, când agentia, în urma cresterii cererii si a dinamicii pietei turistice, îsi muta sediul administrativ,respectiv centrul de rezervare de la Bucuresti la Cluj Napoca si lanseaza mult asteptatul sistem de rezervare online pentru agentiile partenere, unul dintre cele mai operative si profesioniste siteme de pe piata turistica. Prin noul sistem online, Kartago Tours urmareste sa vina în sprijinul agentiilor partenere, prin informarea corecta si actuala, precum si printr-o comunicare cât mai eficienta în domeniul consilierii ,rezervarilor pentru pachetele turistice oferite.

Satisfactia permanenta a clientilor nostri a fost si este prioritatea numarul unu a noastra, de aceea am înfiintat un departament nou, Call Center, care are ca obiectiv o informare cât mai detaliata si corecta despre oferta si caractesticile ei, precum si consilierea permanenta si rezolvarea tuturor situatiilor de urgenta.

Pe aceasta cale, dorim sa aducem sincere multumiri tuturor turistilor nostri, care au calatorit cu sau prin agentia noastra si speram sa îi revedem pe unul dintre zborurile noastre de vara viitoare pe destinatiile Tunisia, Egipt, Creta, Corfu, Antalya, precum si pe cele viitoare, care speram sa fie o surpiza placuta si asteptata!

Scurt Istoric Exim Tours - Kartago Tours, de la înfiintare, pâna în prezent. Vara anului 1993 marcheaza debutul grupului, cu înfiintarea primei agentii în Cehia, oferta acesteia fiind destinatia Tunisia. Ca la orice început, au existat momente grele, dar echipa tânara si ambitioasa a reusit sa treaca peste impedimentele de natura tehnica, materiala si -de ce nu- financiara, impunându-se treptat pe piata turistica ceha si slovaca si, ulterior, în Polonia si Ungaria (1996) si în România (1997).

O analiza etapizata a numarului de turisti include urmatoarele repere temporale: în anul 1997, grupul EXIM TOURS înregistra 14 000 de turisti, în 2001, aproximativ 30 000, iar, în 2004, se ajunge la 150 000 de clienti.

Începutul anului 2002 aduce noi oportunitati, prin semnarea unui contract cu compania aeriana Travel Service, pentru operarea unor curse charter, si, totodata, se initiaza tratative pentru încheierea unui parteneriat de lunga durata cu compania aeriana CSA, care se materializeaza în anul 2004, când CSA devine partener exclusiv pentru charterele operate de grupul EXIM TOURS.

În 2005, se înregistreaza 204 000 de clienti, iar, pentru anul 2006, numarul locurilor contractate pentru operarea destinatiilor de vara cu compania CSA este de 236 000.

Anul 2007 aduce cu sine o afirmare a valorii si încrederii acordate grupului, prin atingerea cifrei magice de 1 000 000 de turisti. În intervalul 1997-2007, grupul EXIM TOURS - KARTAGO TOURS a ajuns la peste 220 angajati si 66 de puncte de vânzare, dintre care 41 în Cehia, 5 în Slovacia, 14 în Ungaria, 3 în Polonia si 3 în România.

EXIM TOURS detine si principala agentie receptoare din Tunisia, PRIMA TOURS, si pe lânga aceasta, hoteluri proprii, respectiv lantul hotelier Prima Life, din Tunisia si Egipt.

Destinatiile pe care le ofera ca touroperator EXIM TOURS - KARTAGO TOURS sunt: Egipt, Tunisia, Turcia, Bulgaria, Mallorca si insulele grecesti - Creta, Rhodos, Corfu, Samos, Lefkada, Zakynthos, Kos, Lesbos (destinatie nou introdusa). Pe lânga destinatiile traditionale, Tunisia si Egipt, oferta de iarna include si destinatii exotice, operate de compania aeriana CSA: Brazilia, Insula Margarita, Cuba, Insulele Capului Verde, Republica Dominicana, Emiratele Arabe Unite si destinatia noua, El Salvador.

Recunoasterea valorica vine prin implementarea standardului ISO9001:2001 în 2006, pentru EXIM TOURS Cehia; Kartago Tours Ungaria obtine în 2003 titlul de cea mai buna agentie din tara (dupa volumul vânzarilor); iar Kartago Tours România este recompensata în anii: 1999, 2000, 2001, 2003, 2005 cu locul I. în Topul Firmelor din Judetul Timis, în 2003 agentia noastra primeste premiul pentru locul I. din partea Camerei de Comert si Industrie Bucuresti în Topul National al Firmelor, premiul I. in Topul Firmelor din judetul Timis pentru anul 2007. Recent, agentia noastra a fost premiata de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Topul Firmelor din judetul Timis cu premiul I. pentru rezultate economice deosebite pentru anul 2008.

Aceste premii sunt o dovada a profesionalismului si a eficientei grupului, a carui politica de orientare spre client este continuata în fiecare dintre tarile în care opereaza , prin crearea serviciilor de tip call center, care vin în întâmpinarea nevoii permanente a turistilor de informare pertinenta si actuala asupra ofertelor si prin introducerea programului de rezervari online, aplicatie importanta si moderna si absolut necesara în activitatea turistica.

Din ianuarie 2009 agentia Kartago Tours Romania detine certificatul pentru implementarea sistemului de management al calitatii în conformitate cu standardul ISO 9001:2008.